Total care programma

Houten vloeren zijn het mooiste product dat u in uw woning kunt aanbrengen. HVkeukens De Lier heeft een ruime keuze in houten vloeren, en biedt u ook nog eens de scherpste tarieven icm het total care programma.

Houtenvloeren Total Care

Rustiek A/B -16mm dik –toplaag 4mm -geïnstalleerd.

18cm breed rechtstreeks verlijmt op cementdekvloer in combinatie met 9 cm hoge witte plint en 10 jaar onderhoud ( iedere 2.5 jaar) Totaalprijs op basis van Total Care (gelegd bij u thuis) € 89,95 per m²

20cm breed rechtstreeks verlijmt op cementdekvloer in combinatie met 9 cm hoge witte plint en 10 jaar onderhoud ( iedere 2.5 jaar) Totaalprijs op basis van Total Care (gelegd bij u thuis) € 93,50 per m²

22cm breed rechtstreeks verlijmt op cementdekvloer in combinatie met 9 cm hoge witte plint en 10 jaar onderhoud ( iedere 2.5 jaar) Totaalprijs op basis van Total Care (gelegd bij u thuis) € 95,95 per m².

De Duovloer visgraad:

Totaalprijs op basis van Total Care (gelegd

bij u thuis) € 99,95 per m²

Houten vloer, de perfecte keuze

 Nog eens op een rijtje waarom houten vloeren een perfecte keuze zijn!

• Parketvloeren zijn er in een groot aantal variaties

• Houten vloeren worden nooit saai; elke plank is immers anders.

• Massieve houten vloeren zijn hygiënisch en hard.

• Parketvloeren zijn goed schoon te houden.

• Houten vloeren gaan levenslang mee.

• Houten vloeren kunnen opnieuw worden geschuurd en een geheel andere uitstraling worden gegeven.

• Houten vloeren zijn er in diverse houtsoorten, elk met een andere uitstraling. • Door de vele keuzes in afwerking is er voor elke interieurstijl een houten vloer. (van eiken vloeren met noesten tot brede noestvrije vloerdelen in whitewash.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op! Dit kan ook per telefoon, of via het contactformulier op deze site. Uiteraard ontvangen wij u van harte in onze showroom.

HVkeukens De Lier

Onze service

Meten is weten

Voor het correct en probleemloos installeren van een houten vloer zijn er een drietal metingen die moeten worden verricht.

1.Netto maatvoering + 5% zaagverlies

2.Realtieve luchtvochtigheid (60%)

3.Restvochtpercentage cementdek bij nieuwbouw.(onder 2%) Correct starten met installeren voorkomt een heleboel ellende. Meten is weten !!!

Wij leveren op tijd

Door onze ervaring zijn wij gewend om te werken met een deadline. Door tijdig een professionele vloerinspectie te organiseren zijn wij bekend met uw woonsituatie. Gezamenlijk stellen wij een tijdsplan op om levertijden te kunnen garanderen. Ook bij wijzigingen in planning zijn wij door juiste communicatie flexibel.