Ons eerste advies als je een nieuwe keuken wilt? Kijk goed rond. Bij vrienden en familie, lees woonbladen, kijk woonprogramma’s op tv en surf op internet. Bijvoorbeeld op onze site vind je volop inspiratie, zoals voor kleuren en materialen.
Uit al die inspiratie stel jij je eigen keukenstijl samen.

Eerste klas keukens

HV Keukens levert eersteklas keukens van Nederlands en Duits fabrikaat, inclusief advies, ontwerp en montage.

 Alle werkzaamheden doet HV Keukens in eigen beheer,zoals het demonteren van jouw oude keuken en het aanpassenvan elektra en loodgieterij. HV Keukens verzorgt ook stuc- en tegelwerk. Dus we leveren voor jou alles puntgaaf op!

25 jaar ervaring

 

Jouw inspiratie is een prima vertrekpunt voor een gesprek met Henk van HV Keukens.
Zijn beste eigenschap? Goed naar jouw ideeën luisteren. Bij jouw thuis of bij ons. Op elk
moment dat jou schikt. We doen wat jij prettig vindt. Wel komen we altijd een kijkje bij jou nemen. Bijvoorbeeld om te zien hoe je keukenidee zich tot de rest van je interieur verhoudt. Ook nemen we nauwkeurig alle keukenafmetingen op. Zodat wat je later aan moois krijgt, tot op de millimeter past. Henk Vermeer doet dit allemaal zelf: persoonlijk, geïnteresseerd, met een luisterend oor en veel ervaringsadviezen.

Al jouw ideeën vertalen wij in een ontwerp. Daar vind jij al je ideeën smaakvol in terug. Precies zoals je er al zolang van droomt. Naadloos passend bij je levensfase, woning en smaak in kleuren en materialen. Plus een offerte die we altijd concurrerend weten te houden. Nu heb je alle informatie om thuis rustig na te denken en te overleggen.

Overhaast beslissen krijgt zo geen kans. Hiermee wordt jouw nieuwe keuken het leukste project thuis!

Ga je akkoord? Dan gaan wij aan de slag! Jouw ontwerp wordt in een eersteklas Duitse of
Nederlandse fabriek gemaakt. Met aandacht voor detail en liefde voor jouw stijl. Spannend, maar je weet dat het met HV Keukens altijd goed komt! Wij beloven dat jouw favoriete keuken is te realiseren in 4 tot 5 weken. Je mag ons eraan houden! Van pasklaar advies tot pasklare keuken!

De montage plannen we netjes met jou in. Zodat het je altijd past. Reken wel op twee tot drie dagen. Want tja, kwaliteit vergt nu eenmaal tijd. Bij die montage gaan we net zolang door totdat alles perfect is en zoals afgesproken. Ook al het aanvullende metsel-, elektra- en stukwerk voeren we professioneel en netjes voor je uit. De oplevering? Met een glimlach en alles supernetjes gereinigd en opgeruimd. Loop je droomkeuken maar in…