Alternatief keuken idee

Het is mogelijk om uw keuken ook op te knappen, bijvoorbeeld door nieuwe keukenmeubelen en/of nieuwe deuren maar de apparatuur en blad kunnen wel behouden blijven. Alles is mogelijk, een kleine aanpassing kan uw keuken een hele nieuwe uitstraling geven.

HVkeukens De Lier

Wij zijn zeer tevreden over het advies, de installatie en de nazorg. Henk Vermeer is een vakman!
Onze keuken is fantastisch, hij werkt heel fijn. De montage en medewerking met HV was heel goed.
Keuken is heel mooi. Krijg ook van heel veel andere mensen complimenten! Goede installateur, waar ook goed mee samen te werken is.
Heel erg blij zijn wij met onze nieuwe prachtige keuken. We zijn heel goed geholpen in alle keuzes die gemaakt moesten worden voor de keuken. Henk is een echt vakman die goed advies geeft en zijn vak verstaat. HVKEUKENS een echte aanrader, Bedankt!
Super blij mee, het is elke dag weer een feestje om te gaan koken.
Netjes en vlot mooie keuken geplaatst. Goed meegedacht met de keuze maken.
Wij hebben nu een moderne en ruime keuken en we zijn er allemaal blij mee.
100% tevreden. Prachtige keuken, vakkundig geplaatst.
Wij zijn bij HV Keukens terecht gekomen omdat wij als voordeel zagen dat er één aanspreekpunt zou zijn voor zowel de keuken maar ook voor elektra, loodgieters- en timmerwerk. De samenwerking met Henk verliep uitermate plezierig en tijdens het plaatsen zijn er enkel vakmensen over de vloer geweest, professioneel gecoördineerd door Bas. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken en hopen hier nog jaren plezier van te hebben. Een dikke pluim.
Mooie houtkleurige keuken met AEG apparaten en de grote combi stoomoven ook van AEG.
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken. Het is nog mooier geworden dan ik verwacht had. De samenwerking verliep soepel. Ook ging de communicatie erg prettig, altijd een snelle reactie op onze vragen.
Super fijne en luxe keuken, en top geplaatst en afgewerkt!