Een 100% persoonlijke keus

Nieuw bij HVkeukens; Mereno keukens

MERENO keukens een 100% NEDERLANDS KWALITEITSPRODUCT. Met de handgemaakte keukens, badmeubels en interieurs komen al uw wensen uit. Een ambachtelijke keuken of interieur op maat gemaakt, van een nostalgisch tot ultra modern design en allemaal met een sfeervol karakter. Een keuken om heerlijk in te kokkerellen en uitgebreid te tafelen. Waar het altijd lekker ruikt en gezellig is en iedereen graag aanschuift voor koffie met verse appeltaart of een smakelijk diner. Een slaapkamer met inloopkasten of garderobekasten speciaal voor u  ontworpen. Bij HVkeukens vindt u de keuken of het interieur van uw dromen.

Een kijkje in de fabriek

U krijgt de mogelijkheid om samen met HV keukens in de fabriek van Mereno uw materiaal- en kleurkeuze te maken. Hier kunt u voelen, ruiken en beleven. Moet het hout doorleefd zijn of juist niet, moet er veel structuur in het hout zitten of moet het juist glad en strak zijn. Moet het passend zijn bij uw houten vloer of heeft u zelf een idee. Omdat ieder boom anders is wordt het uw persoonlijke keuze. De keuken of het interieur dat op het afgesproken moment door ons bij u wordt geïnstalleerd, is tot in de kleinste details de perfecte vertaling van uw individuele wensenpakket. Hiermee wordt jouw nieuwe keuken het  leukste project thuis!

Vakmanschap

Vakmanschap is meesterschap zeggen ze wel eens en daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn. Gemaakt door het ambachtelijke ambt. We combineren het handwerk van toen met de moderne apparatuur van nu. Het resultaat is dan ook een lust voor het oog.