alleen bij HV Keukens:

koken op jouw manier, elke wens zo geplaatst!

Koken is heel persoonlijk bepaald. De één zet na een drukke werkdag snel iets op tafel. En een ander begint ´s middags om 3 uur al uitgebreid met kokkerellen. De keuze voor jouw nieuwe keuken wordt dus heel erg bepaald, als het goed is, door je manier van leven en koken. En daar zit ´m nou net de kracht van HV Keukens.

Daarnaast kies je voor een service die al jaren tot de verbeelding spreekt. Het prijskaartje is belangrijk, niemand wil te veel betalen. Kies je bij HVKeukens voor een voordelige keuken, dan nog staat kwaliteit voorop. Helaas geldt dat in deze markt niet voor iedereen…

We starten niet met het snel bij elkaar zetten van een verzameling kastjes en apparatuur. Nee, wij luisteren eerst. Naar wie jij bent, hoe je kookt en ook in welke levensfase jij je bevindt. Want met twee peuters aan je benen hangend ben je toch anders in je keuken bezig, dan als senior stel dat een groep vrienden uitnodigt. Daarom krijg je bij HV Keukens de keuken waarin jij kookt, geniet en het leven beleeft zoals jou dat aanspreekt.

100% persoonlijk keukenontwerp…

Al die beleving, gemak en persoonlijke voorkeuren vatten wij voor jou samen in een 100% persoonlijk keukenontwerp. Ook adviseren we je over materialen, apparatuur en allerlei kookmethoden. Dat doen we heel eerlijk. Met de voors en tegens. Zodat jij goed geïnformeerd beslist. Daarvoor nemen we alle tijd en krijg jij het gevoel begrepen te worden! En jouw budget? Daar past altijd de keuken van je dromen bij. Probeer ons maar uit…

Snel van plan tot praktijk…

En is je keuze gemaakt? Dan is elke keuken zo geplaatst. Snel, zonder gedoe en voor de volle 100% zoals afgesproken. Blader maar eens door naar onze pagina over de 5 stappen. Ja, zo leuk en eenvoudig kan het zijn als je kiest voor HV Keukens.

Om u de aandacht te geven waar u recht op heeft werken wij ook op afspraak.

Over Henk Vermeer

Vakmanschap

‘Henk heeft 25 jaar ervaring, en weet van de hoed en de rand. Daarmee kan hij u een goed advies geven. ‘Het inmeten van keukens doet hij zelf, en op de tijd die bij u schikt. U hoeft er niet de hele ochtend of middag voor thuis te blijven. En komt het overdag niet uit, dan doen we het ’s avonds of in het weekend.’

Voor inbouwapparatuur kunnen klanten er terecht voor alle bekende merken. U hoeft geen afspraak te maken met een monteur, elektricien, loodgieter, stukadoor, tegelzetter of schilder. HV Keukens regelt het complete verhaal voor u.

Henk, de nuchtere Westlander.

Henk Vermeer is geboren en getogen in het Westland. Een streek van nuchtere, eerlijke en keihard werkende mensen. Ofwel: alles aan de kant voor de klant! Zijn dochter Denise is uit hetzelfde hout gesneden. Geen harde verkopers, maar gemoedelijke, vakkundige adviseurs. Logisch dat dit familiebedrijf heel veel klanten krijgt op aanbeveling. Binnen bepaalde families zijn inmiddels al heel wat HV Keukens geplaatst. De Westlandse combinatie van vertrouwen, vriendelijkheid en vakmanschap.

Recept Henk.

Henk laat graag één ding in de soep lopen.

Koken doe je in een perfecte keuken. Dus wat Henk adviseert, past hij thuis zelf ook toe: “Mijn favoriete gerecht? Erwtensoep, het liefst uit de stoomoven. Da´s een stukje culinaire traditie op moderne wijze bereid. En natuurlijk met groenten uit ons eigen Westland! Kom je in de winter bij HV Keukens langs? Dan kan er zomaar een kopje soep voor je klaarstaan. Of als je er van houdt: vers appelgebak met koffie. Tot snel ziens!”